Hotell

Vi erbjuder välpaketerade, kundanpassade, låssystemlösningar genom hela anläggningen

Våra beröringsfria elektroniska låssystem innebär framförallt att säkerhetsproblem och kostnader med borttappade mekaniska nycklar eller avprogrammerade magnetkortsnycklar är ett minne blott. Nya gästkortsnycklar och behörigheter kan snabbt och enkelt raderas, ändras, uppdateras och utfärdas på nytt.

Vårt produktsortiment för hotell inkluderar elektroniska lås, mjukvara för lås och behörighetsstyrning tillsammans med eventuella kopplingar till bokningssystem, minibarer, elektroniska förvaringssafear, energisparenheter samt tillbehör såsom ex. nyckelkort, jojo´s, gästkortsmappar samt tillbehör kring hotellrumsdörren såsom ex. dörrstängare ect. Vi går tillsammans med våra kunder igenom anläggningens och identifierar anläggningsspecifika krav, de operativa kraven samt de funktioner du vill kunna erbjuda dina gäster. Tillsamman utgör detta grunden för en systemlösning som vi sedan hjälper till att implementera i den operativa driften.

Gästinchekning

Vill du att dina gäster skall kunna checka in på distans, via självincheckning i lobby eller vill du att varje gäst ska få ett trevlig bemötande av din personal?

Din anläggning kanske inte är bemannad nattetid och du vill därför ha möjlighet för dina gäster att anlända nattetid och gå direkt till sina rum och öppna sitt rumslås med sin mobil.

Personalbehörighet

Våra system kan konfigureras så att personal varje dag får ny tilldelad behörighet vid ankomst till arbetsplatsen.

Gästkortsnycklar

Du kan även välja om du vill använda din mobil som rumsnyckel eller ett klassiskt nyckelkort. I hotellobbyn använder du Från incheckning som kan ske på distans

Passagehistorik

Alla passager som sker i våra låssystem loggas lokalt i låset eller direkt i en mjukvara beroende på system. På så vis kan man enkelt få en bild över hur flödet ser ut i en anläggning och även kontrollera passagehistorik vid en eventuell incident.

BESÖK VÅR WEBSHOP

Magnetkort

Magnetkort är ett plastkort med magnetremsa för avläsning.
Vi erbjuder ett brett utbud till konkurrenskraftiga priser av både neutrala och personifierade LoCo och HiCo kort. 

Det går att välja att få sitt personliga tryck på båda sidorna av magnetkortet. Det går även göra andra tillval som att få plastkortet högblankt eller matt. 

Nyckelbrickor

Nyckelbrickor kan även kallas RFID-tagg eller RFID-bricka. Brickan kan du programera för att ge behörighet inom access systemet precis som med magnetkorten och beröringsfria korten.  
Vi erbjuder ett flertal avläsningstekniker, exempelvis Mifare 1K. 

Beröringsfria kort

Dom beröringsfria plastkorten även kallade RFID-kort innehåller ett inbyggt chip för avläsning.
Vi erbjuder flertal olika chiptyper exempelvis Mifare 1K till konkurrenskraftiga priser.

Korten går att personifiera med ett eget tryck. Plastkorten är tryckbart på båda sidor och andra tillval såsom blankt eller matt går att välja.

Tillbehör

Korttillbehör underlättar och ger dig möjlighet att profilera dig lite extra med dina plastkort. Vårt populäraste tillbehör är våra kortmappar med personligt tryck. Men vi erbjuder även nyckelhållare/yoys, korthållare och clips. 

Vi erbjuder enkla kortmappar/kortfolders med standardfält för ifyllnad men även personifierade kortfolders för dina plastkort. Kortmappen har en praktisk låsningsfunktion och vi erbjuder tryck på både framsida och insida av kortmappen. 

 

Referenser