Om XBO

Sök

XBO securitysystems AB, org.nr 556554-4029 grundades 1998 med huvudsaklig inriktning mot hotellbranchen efter att under flera år ha jobbat mot hotellbranchen med installation av hotell tv-system.

Sedan 1998 har XBO installerat och driftsatt elektroniska låssystem på över 125 hotell, ca 25.000 lås, runt om i Sverige, från Arvidsjaur i norr till Malmö i söder.

Efter att ha märkt av en ökad efterfrågan från fritidsanläggningar vad gäller elektronisk låsning och access startade XBO AB för 2005 ett samarbete med METRA som är ett slovenskt företag specialiserade på RFID access system. METRA i sin tur inledde i september 2007 formellt ett samarbete med Sentag som är specialiserade på poolsäkerhet.

Som distributörer av produkter från METRA och Sentag i Sverige kan vi därför erbjuda ett komplett koncept för badhus, sport och fritidsanläggningar, som innefattar elektronisk låsning och access, låsning av skåp och övriga inventarier (möbler), betalning i varuautomater / restauranger samt poolövervakning. Ett system som klarar av alla funktioner med hjälp av ett enda armband!