Varför välja oss?

Expertis

Vårt breda leverantörsutbud och expertis möjliggör att vi kan erbjuda väl paketerade, attraktiva, kundspecifika lösningar inom respektive segment.

Installation

Vi har lång erfarenhet av installationsarbete i varierade miljöer, både inomhus och utomhus, inom våra respektive affärs- och produktområden.

Konsultation

Du som kund kan känna trygghet i att XBO tar ansvar för att hela den operativa processen löper på smidigt vid övergången från ett befintligt till någon av våra system.

Support

Vi är med från projekteringsfasen tills att det nya systemet är driftsatt och finns även med som support under hela processen såväl som när allt är färdigt och på plats.

Om oss

XBO Securitysystems AB fokuserar på elektroniska systemlösningar specifikt framtagna till olika branscher främst inom access kontroll och elektronisk låsning.  Vi levererar högkvalitativa produkter från ledande leverantörer inom denna industri till exempel UTC technologies/ONITY samt Metra Engineering. I konceptet ligger en totallösning bestående av projektering, installation, driftsättning samt mångårig supportlösning för en problemfri drift.

Våra kunder

XBO Securitysystems AB

Transportvägen 7
117 43 Stockholm
Årsta

Kontakt

Tel: 08 – 19 06 00
E-post: info@xbo.se

Meny