Hotell

Vi erbjuder välpaketerade, kundanpassade, låssystemlösningar som kombinerar hög gästbekvämlighet med en hög operativ säkerhet genom hela anläggningen.Våra beröringsfria elektroniska låssystem innebär framförallt att säkerhetsproblem och kostnader med borttappade mekaniska nycklar eller avprogrammerade magnetkortsnycklar är ett minne blott. Nya gästkortsnycklar och behörigheter kan snabbt och enkelt raderas, ändras, uppdateras och utfärdas på nytt.
Vårt produktsortiment för hotell inkluderar elektroniska lås, mjukvara för lås och behörighetsstyrning tillsammans med eventuella kopplingar till bokningssystem, minibarer, elektroniska förvaringssafear, energisparenheter samt tillbehör såsom ex. nyckelkort, jojo´s, gästkortsmappar samt tillbehör kring hotellrumsdörren såsom ex. dörrstängare ect. Vi går tillsammans med våra kunder igenom anläggningens och identifierar anläggningsspecifika krav, de operativa kraven samt de funktioner du vill kunna erbjuda dina gäster. Tillsamman utgör detta grunden för en systemlösning som vi sedan hjälper till att implementera i den operativa driften.

Hör gärna av er till oss och berätta mer om ert projekt!

 

Uppskattad låsfunktionalitet

Gästincheckning

Vill du att dina gäster skall kunna checka in på distans, via självincheckning i lobby eller vill du att varje gäst ska få ett trevlig bemötande av din personal?

Din anläggning kanske inte är bemannad nattetid och du vill därför ha möjlighet för dina gäster att anlända nattetid och gå direkt till sina rum och öppna sitt rumslås med sin mobil.

Personalbehörighet

Våra system kan konfigureras så att personal varje dag får ny tilldelad behörighet vid ankomst till arbetsplatsen.

 

Gästkortsnycklar

Du kan även välja om du vill använda din mobil som rumsnyckel eller ett klassiskt nyckelkort. I hotellobbyn använder du Från incheckning som kan ske på distans eller

Passagehistorik

Alla passager som sker i våra låssystem loggas lokalt i låset eller direkt i en mjukvara beroende på system. På så vis kan man enkelt få en bild över hur flödet ser ut i en anläggningen och även kontrollera passagehistorik vid en eventuell incident.