Förbrukningsvaror

BESÖK GÄRNA VÅR WEBSHOP

XBO Securitysystems levererar alla förbrukningsvaror och tillbehör som kan behövas till ditt system.

Vi erbjuder eutrala och personifierade plastkort, brickor och kortmappar. Armband, korthållare, nyckelhållare/jojos, batterier och reservdelar. Dessa artiklar beställer du enklast via vår webshop eller via admin@xbo.se för nya kunder.

Magnetkort är ett plastkort med magnetremsa för avläsning.
Vi erbjuder ett brett utbud till konkurrenskraftiga priser av både neutrala och personifierade LoCo och HiCo kort. 

Det går att välja att få sitt personliga tryck på båda sidorna av magnetkortet. Det går även göra andra tillval som att få plastkortet högblankt eller matt. 

Dom beröringsfria plastkorten även kallade RFID-kort innehåller ett inbyggt chip för avläsning.
Vi erbjuder flertal olika chiptyper exempelvis Mifare 1K till konkurrenskraftiga priser.

Korten går att personifiera med ett eget tryck. Plastkorten är tryckbart på båda sidor och andra tillval såsom blankt eller matt går att välja.

Nyckelbrickor kan även kallas RFID-tagg eller RFID-bricka. Brickan kan du programera för att ge behörighet inom access systemet precis som med magnetkorten och beröringsfria korten.  
Vi erbjuder ett flertal avläsningstekniker, exempelvis Mifare 1K. 

Korttillbehör underlättar och ger dig möjlighet att profilera dig lite extra med dina plastkort. Vårt populäraste tillbehör är våra kortmappar med personligt tryck. Men vi erbjuder även nyckelhållare/yoys, korthållare och clips. 

Vi erbjuder enkla kortmappar/kortfolders med standardfält för ifyllnad men även personifierade kortfolders för dina plastkort. Kortmappen har en praktisk låsningsfunktion och vi erbjuder tryck på både framsida och insida av kortmappen.