Om oss

Om oss

Om XBO Securitysystems AB

Hos XBO Securitysystems AB fokuserar vi på elektroniska systemlösningar, främst inom accesskontroll och elektronisk låsning. Företaget etablerades år 1998 i Stockholm och expanderade först kraftigt inom hotellindustrin, för att sedan utökas till äldreboenden, bad, gym, fritid och kontor.

Företaget har huvudkontor i Stockholm och samarbetar med ett stort antal experter både i Sverige och utomlands. Tack vare vårt stora kontaktnät kan vi leverera helhetslösningar där projektledning, installation, driftsättning och support ingår. Alla lösningar är kundanpassade och kan integreras med fastighet, alarm, hotell eller kassasystem.

Vi arbetar endast med högkvalitativa produkter från ledande leverantörer inom respektive område. Har du frågor om specifika leverantörer eller produkter är det bara att kontakta oss! Vi hittar alltid en lösning som passar dig.

Om XBO Securitysystems

Expertis

Tack vare vårt breda leverantörsutbud och mångåriga expertis kan vi erbjuda väl paketerade, attraktiva, kundspecifika lösningar inom alla möjliga branscher.

Erfarenhet

Vår erfarenhet sträcker sig över flera decennium, med installationsarbeten och projekt inom alltifrån gruvor till lyxhotell och skolor.

Trygghet

Precis som slutanvändaren ska kunna känna sig trygg med låset, ska du känna dig trygg i varje steg av processen. Vi tar ansvar för att allt fungerar smidigt vid övergången från ert befintliga till något av våra system.

Från start till slut

Vi finns med från projekteringsfas, via implementering och vidare till löpande support när allt på plats. Du behöver aldrig känna oro över att bli lämnad med ett system som inte fungerar eller som du inte förstår.